Inphos+ all-in werkplek 

Voor een vast bedrag per maand (vanaf € 97,50 per werkplek) beschikken u en uw medewerkers over een veilige en functionerende werkplek. Hardware, software én beheer door onze eigen ICT specialisten, het is allemaal inbegrepen!

INCLUSIEF: moderne hardware van uitstekende kwaliteit


Wij voorzien onze klanten van een oplossing die perfect past bij de business doelstellingen die zij voor ogen hebben.De kwaliteit van de producten waarmee wij onze oplossingen samenstellen heeft daarbij onze prioriteit, want onze klanten rekenen op een betrouwbaar, stabiel en veilig product. De hardware die wij leveren voor onze werkplekoplossing is dan ook van hoge kwaliteit en voldoet aan de eisen die u als ondernemer van een veilige, functionerende werkplek mag verwachten. 

Is de looptijd van uw overeenkomst afgelopen? Dan kunnen wij uw devices na verlenging van de overeenkomst vervangen door nieuwe hardware, zodat die ook weer aan de nieuwste standaarden voldoen. 

Voorbeeld werkplek: Lenovo ThinkBook 15, Core i5, Win 10 Pro 64 bits, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Lenovo Premier Support (3 jaar), Lenovo ThinkPad Bluetooth muis

INCLUSIEF: veilig (SAMEN)werken met MICROSOFT 365 BUSINESS premium


Microsoft 365 Business Premium is méér dan alleen Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Het biedt krachtige services zoals zakelijke e-mail, online-opslag en andere oplossingen die overal, via ieder device toegankelijk zijn. Breng projectgroepen en hulpmiddelen op één plek bij elkaar met oplossingen zoals Microsoft Teams, die samenwerken productiever en prettiger maken, ongeacht waar de deelnemers op dat moment zijn. Daarnaast zijn ook extra security features inbegrepen die uw data optimaal beveiligen. De inphos+ all-in werkplek wordt standaard geleverd met:

E-mail hosting via Exchange online

office toepassingen

 

onedrive


 

windows 10 pro


 

enterprise mobility & security

5 devices per licentie

 

 
INCLUSIEF: ondersteuning en beheer door gecertificeerde ict specialisten


We hebben beheer, beveiliging, updates en ondersteuning geïntegreerd in één totaalpakket. Waar u zich ook bevindt, wat voor werkplek u ook gebruikt, u bent verzekerd van een veilige, betrouwbare en beschikbare werkplekomgeving.

monitoring & controle

Controle en uitvoering van Windows opdates, controle en monitoring van uw systeemstatus en uw beveiliging op orde door een beheerde antivirus en firewall.

zekerheid

Onbeperkte ondersteuning op afstand (op werkdagen van 08:00-18:00 uur) en een vervangend apparaat bij defect, verlies of diefstal.

expertise

U krijgt ondersteuning van een organisatie die u kent en begrijpt. En de kennis en certificeringen van onze engineers zijn uiteraard altijd up to date.

nederlandstalige support

U krijgt Nederlandstalige support via onze eigen Inphos Servicedesk (in tegenstelling tot de Engelstalige helpdesk van Microsoft). Omdat wij u begrijpen, kunnen we gebruikersvragen beter beantwoorden of issues sneller oplossen.
Ook een moderne, veilige werkplek?
Wij voorzien u met alle plezier van een advies op maat.

Leg uw  ICT vraagstuk aan ons voor en wij nemen contact met u op!
  
wellicht is dit ook interessant voor u:

Thuiswerken? Handige TIPs voor Efficiënt (samen)werken


Blijf in contact met uw collega's, ook vanuit huis!

Haal meer uit je werkplek


Volg gratis Microsoft trainingen en wordt een Office expert!

videovergaderen als een pro


Thuiswerken wordt massaal omarmd, en dus ook videovergaderen. Vind hier tips voor uw online meeting!