inphos+ is uw Office 365 partner

Inphos begeleidt u in het gehele traject om te bepalen of Office 365 de ideale keuze is voor uw onderneming. Dit start bij het in kaart brengen van uw wensen; hier stemmen wij uiteraard ons advies op af. Daarna zorgen wij voor de implementatie en een naadloze integratie in uw huidige omgeving. Maar daar stopt het niet, ook voor hulp en ondersteuning kunt u terecht bij inphos.

Advies

Wij maken u wegwijs: is Office 365 het meest geschikt voor u? Zo ja, dan bekijken we welke vorm het beste past. Zo niet? Dan begeleiden we u in een andere oplossing

Implementatie

Wij verzorgen de installatie van Office 365 op uw systemen en controleren of het écht werkt. Zo kunt u meteen aan de slag met uw nieuwe Office-omgeving.

Integratie

Wij zorgen ervoor dat Office 365 naadloos wordt geïntegreerd in uw organisatie. Bijv. met uw telefonie in Skype for Business, of Sharepoint implementatie.

Support

Heeft u hulp en ondersteuning nodig? Onze servicedesk staat voor u klaar! Door onze Microsoft partnerstatus worden ook kritische problemen snel opgelost.

Uw Microsoft Partner

Small and Midmarket Cloud Solutions & Tier 1 CSP Partner

Neem direct contact op
benieuwd wat office 365 voor uw organisatie kan betekenen?

Razend enthousiast over Office 365?