Netwerk oplossingen
de basis voor een prettige werkomgeving

Een fijne werkomgeving start met een subliem, toekomstbestendig netwerk, dat voldoet aan alle wensen en eisen van de moderne werkplek. Medewerkers willen overal kunnen werken, of dit nu vanuit huis, op kantoor of onderweg is. Om maximaal te kunnen presteren, moeten u en uw collega's, klanten én gasten daarom kunnen vertrouwen op veilige, stabiele, betrouwbare data overdracht, ook via wi-fi. Kwaliteit staat voor ons daarin voorop en wij dragen zorg voor advies, implementatie, beheer en onderhoud. 
Infrastructuur
Security
Insights & beheer
Connectiviteit

infrastructuur

De beste combinatie van switches, accesspoints en routers vormen de basis van uw ICT omgeving. U ontvangt hierin van ons een advies op maat, zodat uw dataverkeer optimaal geregeld wordt. Ook een demo behoort tot de mogelijkheden.

Uw netwerk optimaal beveiligd

Uw bedrijfsnetwerk en wifi optimaal beveiligd? Afhankelijk van uw behoeftes biedt inphos+ verschillende aanvullende beveiligingsoplossingen 
Lees meer

insights & Netwerkbeheer

Hou zelf de controle over uw netwerk of laat uw omgeving beheren en onderhouden door de ervaren ICT specialisten van inphos+ . Zo is de veiligheid van uw netwerk altijd up to date, betrouwbaar en onder controle.
Lees meer

connectiviteitsoplossingen

Zonder internet geen netwerk. Snel, betrouwbaar en veilig internet via glasvezel, xDSL of een 4G verbinding. Er zijn diverse mogelijkheden voor iedere organisatie. 
Lees meer
Inphos+ netwerkoplossingen in de praktijk:

Veilig, flexibel en klaar voor de toekomst:


Een nieuw bedrijfsnetwerk  voor Markteffect.

Snel, veilig en tijdelijk:


Straalverbinding tussen twee kantoorlocaties.

Uw netwerk efficiënter inrichten?
vraag onze specialisten om een vrijblijvend advies

Zij denken graag met u mee!