Security assessment
Verzeker u vAN DE BESTE BEVEILIGING

De beveiliging van uw IT kent vele aspecten zoals o.a. firewalls, anti-virus software en de beveiliging van uw (wireless) netwerk. Maar heeft u op dit moment grip op uw beveiliging? Is deze up-to-date en waterdicht? Middels een security assessment kunnen we op verschillende vlakken uw IT beveiliging toetsen. Samen met u bepalen we welk aspect we gaan onderzoeken en ontvangt u van ons een compleet verslag inclusief aanbevelingen.

gdpr quickscan

Bereid uw organisatie voor op de nieuwe General Data Protection Regulation en krijg inzicht in potentiële risico's en verbeterpunten.

internal security audit

Wij controleren uw IT infrastructuur van binnenuit op kwetsbaarheden die bedreigingen kunnen vormen of misbruikt kunnen worden.

external security audit

Wij onderzoeken kwetsbaarheden van uw systemen, servers en firewalls in het publieke domein zodat uw inzicht krijgt in de beveiliging.

architecture review

Hoe veilig en up-to-date is uw huidige beveiliging van uw IT infrastructuur en zijn er verbeteringen nodig? Wij onderzoeken het voor u.

technische nulmeting

Een combinatie van een interne, externe en architecture review geeft u inzicht in hoe uw complete beveiliging ervoor staat

web application audit

Hoe veilig zijn de webapplicaties die in uw bedrijf gebruikt worden? Voorkom beveiligingsincidenten met onze web application audit

Bel of mail
Vraag informatie aan voor uw security assessment

Razend enthousiast over de inphos security assessments?

Laat u verrassen en bel of mail ons.