Security awareness

Criminelen richten zich steeds vaker op de mens om zich toegang te verschaffen tot waardevolle gegevens. Hiervoor passen ze technieken toe, die praktisch niet door de bestaande technische veiligheidsmaatregelen kunnen worden gedetecteerd. Voorbeelden hiervan zijn phishing en ransomware. Als de dreiging bekend is, kunnen hiertegen maatregelen worden genomen, maar dan is het vaak al te laat voor vele slachtoffers. Het verbeteren van de security awareness is wél een effectieve remedie tegen dit soort aanvallen. Security awareness kunt u verbeteren door veiligheidsbewustzijn en -kennis te verbereren en door gedragsverandering.

security awareness
training

In een klassikale security awareness training leren uw medewerkers op interactieve wijze en in begrijpelijke taal waar de risico's en gevaren op het 'menselijk vlak' van informatiebeveiliging liggen. In een security awareness training worden de deelnemers zich bewust van de invloed die zij zelf hebben binnen uw organisatie op het gebied van risicopreventie en informatiebeveiliging.

security awareness kick-off sessie

Een security awareness sessie is ideaal als aftrap van een e-learning traject voor een grotere groep deelnemers. De kick-off sessie zorgt ervoor dat uw mederwerkers enthousiast en gemotiveerd zijn voor de security-awareness training. U kunt kiezen voor een standaard sessie of voor een maatwerk sessie.

security awareness
e-learning

Een e-learning traject bestaat uit tien korte modules. Aan de hand scenario's, animaties en praktijkvoorbeelden leren uw medewerkers welke invloed hun werkwijze en gedrag hebben op de informatiebeveiliging binnen uw organisatie. Daarbij leren ze aan de hand van tips&tricks hoe ze veilig(er) kunnen werken.
Bel of mail
Vraag informatie aan voor uw security awareness oplossing

Razend enthousiast over de inphos security awareness oplossing?
Laat u verrassen en bel of mail ons.