Security solutions
beveiliging op elk niveau

De ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit gaan razendsnel. Het is dus zaak om uw bedrijf en bedrijfsgegevens te beveiligen tegen de nieuwste dreigingen. Door verschillende lagen van beveiliging beschermt u uw bedrijf optimaal tegen phishing, ransomware en virussen.

next generation firewall

Stop bedreigingen, monitor wat er in uw netwerk gebeurt en verlaag de kosten van uw beveiliging met next generation firewall.

managed antivirus

Uw anitvirus altijd up-to-date en beheerd door inphos. Op afstand monitoren wij onregelmatigheden in uw omgeving en worden automatisch updates en scans uitgevoerd.

device encryption

Uw device gestolen of verloren? Met device encryption blijven uw gegevens zoals contacten, telefoonnummers, documenten en uw agenda veilig.

secure wifi

Werken via uw WiFi moet veilig zijn om uw gegevens te beschermen en bedreigingen buiten de deur te houden. Wij bieden u veilige, schaalbare WiFi zodat u zorgeloos kunt werken.

security assessment 

Is de beveiliging van uw IT-infrastructuur optimaal geregeld? Middels een security assessment kunnen we mogelijke kwetsbaarheden blootleggen door middel van het toetsen van uw IT beveiliging.

Meer

security awareness 

Naast de techniek is de mens net zo belangrijk om bedreigingen buiten de deur te houden. Met security awareness zorgt u dat uw medewerkers weten hoe te handelen in geval van phishing en ransomware.

Meer

Bel of mail
Vraag informatie aan voor jouw totaal pakket

Razend enthousiast over het inphos totaalpakket?
Laat je verrassen en bel of mail ons.