inphos⁺ is uw ICT partner
ook voor enterprise. op elk moment

Cloud, hosting, telefonie en beheer - met inphos profiteert u van een single point of contact voor uw complete ICT-landschap. Een partner die met u meedenkt, welke weg u ook neemt. Met solution of architectural selling op basis van bewezen oplossingen en jarenlange engineering-expertise. Door onze nauwe contacten met diverse fabrikanten kunnen we snel schakelen, een passende totaaloplossing voor uw businessbehoeften implementeren en desgewenst managen.
Passend bij uw business

Uw business vereist maatwerk. Alleen zo kunt u uw processen optimaal ondersteunen met de juiste ICT-architecturen. En op basis van een flexibel ICT-landschap concurrentievoordeel realiseren en uitbouwen. Van inphos mag u meer verwachten. Meer maatwerk, meer inzicht, meer ontzorging en meer resultaat. Onze system engineers houden een vinger aan de pols en denken proactief met u mee. Zo bent u altijd verzekerd van een ICT-omgeving die past bij uw huidige behoeften.
unified-communications

unified communications

Geavanceerde mobiliteitsoplossingen die ervoor zorgen dat uw medewerkers eenvoudig en efficiënt kunnen samenwerken. Altijd, overal en op ieder device.

digitale-transformatie

digitale transformatie

Meer controle over ICT verhoogt omzet, innovatie en productiviteit, verlaagt kosten en zorgt voor versnelling van uw digitale transformatie.

digital-network-architecture

digital network architecture

Neem sneller zakelijke beslissingen, beperk bedreigingen en beheer al uw apparaten en services eenvoudiger door op doelstelling gebaseerde netwerkoplossingen.

Betrouwbaar en up-to-date

Wij werken samen met onze partnerfabrikanten Microsoft, Lenovo, Cisco en HP. Zo bent u verzekerd van on-premise en cloud applicaties die integreren, up-to-date security en een toekomstvaste architectuur.
Ja, ik ben geïnteresseerd

Vertel ons wat u nodig heeft.