inphos⁺ is uw ICT partner
ook voor mkb. op elk moment

Wij stemmen uw ICT af op uw huidige behoeften én toekomstige doelstellingen. Voor een vast bedrag per maand kunt u erop vertrouwen dat uw organisatie op elk moment alle gewenste ICT-middelen in huis heeft.
Uw vraag, ons startpunt

Wij zijn geen dienstverlener - en zeker geen leverancier. Wij zijn uw partner, die uw businessbehoeften invult met passende oplossingen. Voor nu, maar ook voor later wanneer u fuseert, internationaal gaat of uitbreidt met een nieuw businessmodel. Want bij ons kunt u alles afstemmen op het gebied van hosting, telecom, cloud en services. Van één werkplek tot een compleet serverpark en van VoIP tot een firewall. Welke route u ook uitstippelt. Alles werkt naadloos samen, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Een betere partner vindt u niet, ook dat kunnen we u garanderen.
Maatwerk voor een vast bedrag

Kies voor losse services of een compleet pakket. Bijvoorbeeld met hosting, telefonie, Microsoft Office 365 en branchespecifieke applicaties die altijd beschikbaar zijn in de cloud. Meer hostingcapaciteit nodig tijdens de piekmaanden? Snel een kant-en-klare werkplek regelen voor een nieuwe medewerker? Uw VoIP integreren met uw CRM-systeem? U staat aan het roer, wij denken mee en zorgen dat alles tot in de puntjes werkt.
telefonie

telecom

Uitstekende telefonische bereikbaarheid van uw medewerkers zoals u het wenst. Eenvoudig koppelen van vestigingen waartussen u gratis belt, zonder investering in een eigen telefooncentrale.

werkplek

all-in werkplek

Optimale werkplekondersteuning door integratie van beheer, back-up, beveiliging en updates. Dit zorgt ervoor dat u en uw medewerkers veilig en efficiënt kunnen werken. Op kantoor, onderweg of thuis.

glasvezel

netwerk

Complete ondersteuning van uw bedrijfsnetwerk, met 'next gen' oplossingen die u geavanceerde beveiliging bieden tegen onder andere ransomware aanvallen, phishing en malware bedreigingen.

Ja, in ben geïnteresseerd!

Vertel ons wat u nodig heeft.