Cisco Meraki introduceert nieuwe generatie netwerkproducten voor Wi-Fi 6

Cisco Meraki introduceert nieuwe generatie netwerkproducten voor Wi-Fi 6

MR45 en MR55: access points klaar voor de nieuwste wi-fi generatie

Met de komst van Wi-Fi 6 heeft Cisco Meraki haar portfolio uitgebreid met een aantal nieuwe access points, die compatible zijn met deze nieuwste wi-fi standaard. Hierdoor ervaren gebruikers de voordelen van een hogere doorvoersnelheid van data (tot 25% sneller), een langere levensduur van de batterij en daardoor efficiënter en meer werkgemak. De producten zijn met name geschikt voor drukke omgevingen waar veel mobiele gebruikers met hetzelfde netwerk verbinden, bijvoorbeeld congrescentra, stadia en grote kantoren. Cisco Meraki introduceert twee types, de MR45 voor algemene doeleinden, en de MR55 voor een zeer hoge dichtheid.


Nieuwe MS450 switch sluit aan op de nieuwe standaarden

Meraki breidt in aansluiting op de nieuwe access points, ook haar switches portfolio uit met MS450 switches. Deze multigigabit (mGig) producten hebben onder andere een capaciteit van meer dan 1,3Tb/s, waardoor een snelle doorvoor van data gegarandeerd blijft.

Samen vormen deze producten een belangrijke stap voorwaarts voor lokale bekabelde en wireless netwerken, die allemaal eenvoudig te beheren zijn via het Meraki dashboard.

Wilt u meer informatie over deze producten of een vrijblijvend advies over de optimalisatie van uw netwerkcapaciteit? Neem contact met ons op en wij komen graag een keer bij u langs!

Wellicht is dit ook interessant voor u:
Hoe ‘security aware’ is uw organisatie?
E-mail gehackt! Wat nu?
Leverancier in beeld: Cisco Meraki

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *