cloud en uw ict infrastructuur

Uw bedrijf moet altijd doorgaan, wat er ook gebeurt en waar u en uw medewerkers ook zijn. Daarom is een flexibele en schaalbare ICT infrastructuur, geheel of gedeeltelijk in de cloud, de basis voor uw organisatie.


Mogelijkheden, geen beperkingen: ICT die werkt voor u

Samen met u  stellen wij de beste cloud-oplossing samen, die aansluit bij uw visie, behoeftes en budget. Wij denken daarin in mogelijkheden, niet in beperkingen. Door zo effectief mogelijk om te gaan met de reeds aanwezige middelen en ICT infrastructuur in uw organisatie, ondersteunen wij uw transitie naar de cloud.

Schaalbaarheid en continuïteit als basis voor uw transitie naar de cloud

Zoveel wensen, zoveel smaken. Voor iedere behoefte is er een passende cloud oplossing. Geeft u de voorkeur aan een private cloud, een public cloud of kiest u uiteindelijk toch voor on premise? Er is zoveel mogelijk, maar wij nemen u bij de hand en stemmen de best passende oplossing met u af. Advies, integratie, implementatie, beheer én ondersteuning nemen wij voor u uit handen.

PrIvate cloud

Uw data overal beschikbaar in eigen beheer. Bij u op locatie of in het beveiligde inphos datacenter.

Public cloud

Wij adviseren u over het gehele Microsoft Business 365 portfolio en Microsoft Azure. Geïntegreerde cloudservices, met als resultaat efficiënter en veilig samen-werken, op elke locatie en met elk device.

samenwerken met Microsoft 365 Business

on premise

Toch liever uw eigen apparatuur? Dat is ook mogelijk. Ook hiermee kunnen wij u adviseren over de beste keuzes in uw situatie. Het hele traject, inclusief het beheer kunt u aan ons overlaten.

hosting en co-location

Meer weten?

Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en opties!

Wellicht is dit ook interessant voor u
Thuiswerken? Handige tips en instructievideo’s voor efficiënt (samen)werken
Microsoft past naamgeving Office 365 portfolio aan
Update uw skills: Gratis online trainingen op een rij