uw bedrijf altijd telefonisch bereikbaar

Een telefonieoplossing is méér dan bellen en gebeld worden. Goede bereikbaarheid draagt bij aan de tevredenheid van uw klanten. En dus aan uw business.

voip telefonie vast mobiel unified communications communicatie oplossingen
mobile device management telefonie

Goede bereikbaarheid: een hogere klanttevredenheid

Als bedrijf is het belangrijk altijd bereikbaar te zijn. Een gemiste oproep kan in potentie een gemiste klant zijn. Alleen lukt het soms niet
om een oproep te beantwoorden.  Het is daarom prettig over een telefonieoplossing te beschikken die flexibel is en meegroeit met uw bedrijf. Een oproep kan dan naar een collega, antwoordservice of voicemail worden doorgestuurd. Zo mist u nooit een oproep, ook als het even niet uitkomt. Wij bieden diverse oplossingen en oplossingen, die ook onderling goed met elkaar te combineren zijn!

(Hosted) VOIP telefonie

Ofwel, bellen over het internet. Bij verschillende behoeftes horen verschillende oplossingen.

vast mobiel integratie

Bereikbaar zijn voor uw klanten waar u ook bent, via één telefoonnummer. Device onafhankelijk, dus ook via uw mobiele telefoon. Ook uw mobiele abonnementen kunnen wij voor u verzorgen.

Unified communications

Zakelijke communicatie focust steeds meer op sociale interactie en netwerken. Chatten, mobiel bellen of via video, we delen bestanden, we werken in de cloud en willen overal en altijd bereikbaar zijn. Wij voegen al deze communicatiebehoeftes en -kanalen samen en stellen dit op één plek beschikbaar voor u.

DE + van inphos:

We hebben beheer, beveiliging, updates en ondersteuning geïntegreerd in één totaalpakket. Waar u zich ook bevindt en wat voor telefonieomgeving of communicatie oplossing u ook gebruikt, u bent verzekerd van een optimale bereikbaarheid, in een veilige, betrouwbare en beschikbare omgeving.

Alle technieken

Vast (DECT) ,mobiel, Unified Communications (UC) en VOIP

optimale beschikbaarheid

Wij bepalen samen op basis van uw wensen hoe u optimaal beschikbaar kunt én wil zijn.

de beste telefonie aanbieders

KPN, T-Mobile, Ziggo Zakelijk

managed services

Wij kunnen uw volledige of gedeeltelijke telefonie omgeving beheren. zoals bijvoorbeeld een PBX omgeving.

expertise

U krijgt ondersteuning van een organisatie die u kent en begrijpt. En de kennis en certificeringen van onze engineers zijn uiteraard altijd up to date.

zekerheid

Onbeperkte ondersteuning op afstand (op werkdagen van 08:00-18:00 uur) van onze eigen servicedeskmedewerkers.

Bent u optimaal bereikbaar?

Wij voorzien u met alle plezier vrijblijvend van verbeterpunten en advies om uw klanten nog beter te bedienen.