Glasvezel Eindhoven aangesloten op backbone van inphos

Glasvezel Eindhoven aangesloten op backbone van inphos

Zakelijke internet oplossingen via Glasvezel Eindhoven nu leverbaar bij inphos All-in ICT

Eindhoven, 13 augustus 2018

Inphos+ is toegevoegd als provider van zakelijke connectiviteitsdiensten via het glasvezelnetwerk van het lokale Eindhovense glasvezel initiatief Glasvezel Eindhoven. 

SNEL, BETROUWBAAR EN VEILIG GLASVEZEL INTERNET GELEVERD IN ÉÉN TOTAALPAKKET

Door de toevoeging van inphos+ als leverancier van de diensten over het glasvezel netwerk van Glasvezel Eindhoven, kunnen alle MKB bedrijven gevestigd op de diverse bedrijventerreinen waar het lokaal geïnitieerde netwerk beschikbaar is (op een eigen locatie of in bedrijfsverzamelgebouwen), rekenen op een lokale, professionele en betrouwbare partner, die zich onderscheidt door het bieden van totaaloplossingen op het gebied van internet connectiviteit, communicatie en andere ICT diensten.

VEILIGHEID VAN UW DATAVERKEER VOOROP: ZORGELOOS ONLINE ONDERNEMEN

Om uw data te beschermen, biedt inphos+ naast connectivity oplossingen ook een compleet security portfolio. Verder behoren managed services zoals aanvullende connectiviteitsdiensten en beheer van uw hele ICT netwerk tot de vele mogelijkheden, zodat u het optimale uit uw glasvezelverbinding kan halen. Ook wanneer het wenselijk is dat de beschikbaarheid van uw internetverbinding verder wordt verhoogd, zijn er alternatieven mogelijk via andere technieken (xDSL, 4G of andere glasvezelverbindingen). Inphos+ heeft daarbij tussen de belangrijkste internetknooppunten van Nederland (Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven) een eigen backbone gerealiseerd. Hiermee kunnen wij bedrijven maximale bereikbaarheid, performance en service bieden.

GLASVEZEL EINDHOVEN: LOKAAL GEÏNITIEERD DOOR EINDHOVENSE BEDRIJVEN

Glasvezel Eindhoven (GVE) is ontstaan uit een gezamenlijke aanpak van een aantal Eindhovense ondernemersverenigingen omdat zij willen vertrouwen op een betrouwbare, stabiele en snelle internet aansluiting op de verschillende bedrijventerreinen in Eindhoven. Deze verenigingen behartigen de belangen van de aangesloten bedrijven, en ontwikkelen naar behoefte van de ondernemers nieuwe initiatieven en innovaties die de organisaties verder helpen in hun groei.

BEDRIJVENTERREINEN WAAR GLASVEZEL EINDHOVEN BESCHIKBAAR IS:

• De Hurk

• Esp

• Goederen Distributiecentrum (GDC)

• Kapelbeemd

• Flight Forum

• Eindhoven Airport

ZAKELIJK GLASVEZEL INTERNET VIA GLASVEZEL EINDHOVEN: OOK IETS VOOR U?

Bij inphos+ geloven we in mogelijkheden, niet in beperkingen. Daarom bieden wij volop keuze in zakelijke internet oplossingen van betrouwbare aanbieders, zodat er altijd een passende dienst voor u beschikbaar is. Met onze business fiber oplossingen via kwaliteitsnetwerken (Eurofiber, KPN, Ziggo Zakelijk, Tele2), maar ook lokale aanbieders zoals bijvoorbeeld Glasvezel Eindhoven (GVE), kunt u vertrouwen op complete, all-in dienstverlening van een professionele en betrouwbare partner, die u van begin tot einde ondersteunt.

Over Inphos+

Inphos+ is gevestigd in het kloppende ondernemershart van Eindhoven, Strijp S (VideoLab).
Wij leveren all-in dienstverlening op het gebied van Telecom, ICT en hosting, voor een vast bedrag per maand. Wij richten ons op ondernemers in het MKB en het mid-market segment, voornamelijk in de regio Eindhoven.
Onder andere vindt u onze connectiviteitsdiensten ook in diverse bedrijfsverzamelgebouwen in de regio Eindhoven, inmiddels al op Strijp S, Strijp TR en bedrijventerrein C-Park Bata (in ontwikkeling).

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden op het gebied van internet connectiviteit voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 040 40 20 700 of sales@inphos.nl. Wij vertellen u graag meer over de opties voor uw bedrijf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *