Snel en betrouwbaar glasvezel internet

Een betrouwbare en snelle glasvezel verbinding is onmisbaar voor ondernemers.

Mede door een toename in het gebruik van clouddiensten en VoIP telefonie is een betrouwbare internetverbinding onmisbaar voor uw bedrijf.


snel en veilig internet
snel glasvezel internet eindhoven

betrouwbare partner in zakelijk glasvezel internet

Daarom zorgen wij dat u kunt vertrouwen op een veilige en stabiele internetverbinding met genoeg capaciteit om te groeien. Wij begrijpen dat u wilt kunnen rekenen op uitstekende hulp en ondersteuning.

Bij inphos bieden we een volledig pakket aan Internet-connectiviteitsdiensten aan. Door gebruik te maken van alle beschikbare technieken en netwerken kunnen we overal de best beschikbare oplossing bieden.

Wij maken ook maatwerkoplossingen mogelijk zoals het koppelen van meerdere vestigingen en datacenters.

Kwaliteits glasvezelinternet met landelijke dekking

Bij inphos geloven we in mogelijkheden, niet in beperkingen. We gebruiken de netwerken en diensten van de bekende leveranciers zoals Eurofiber, KPN, Ziggo Zakelijk en Tele2. Hierdoor kunnen we op vrijwel ieder adres in Nederland een aansluiting leveren. Daarbij kunt u vertrouwen op een complete, all-in dienstverlening van een professionele en betrouwbare partner, die u van begin tot einde ondersteunt.

Lokale PARTNERS: GLASVEZEL EINDHOVEN (GVE) EN BREEDBAND REGIO EINDHOVEN (BRE)

Naast internet en glasvezeldiensten via landelijke aanbieders zoals Eurofiber, KPN, Tele2 en Ziggo, kan inphos+ ook glasvezelverbindingen aanbieden via lokale en regionale aanbieders, zoals Glasvezel Eindhoven (GVE) of Breedband Regio Eindhoven (BRE)

GLASVEZEL EINDHOVEN

Glasvezel Eindhoven (GVE) biedt betrouwbare, stabiele en snelle internet aansluitingen op de verschillende bedrijventerreinen in Eindhoven.

Glasvezel Eindhoven heeft mogelijkheden op de volgende Eindhovense bedrijventerreinen:

breedband regio EINDHOVEN

Het netwerk van Breedband Regio (BRE) Eindhoven is sterk vertegenwoordigd in Eindhoven en heeft ook uitbreidingen naar o.a. gebieden in Veldhoven, Helmond en Geldrop.

Op de volgende Eindhovense bedrijventerreinen is Breedband Regio Eindhoven beschikbaar:

Wilt u weten of er ook een aansluiting beschikbaar is op uw kantoor? Neem dan contact met ons op voor een gratis postcodecheck!

de voordelen van glasvezel internet

Met glasvezel internet zijn er zeer hoge internetsnelheden mogelijk. Snelheden die u nu al nodig heeft. Het datagebruik is al groot en dat wordt de komende jaren alleen nog maar meer. Steeds meer apparaten maken verbinding met Internet (zelfs het koffiezetapparaat, de koelkast, de verwarmingsthermostaat etc.).

Daarnaast zorgt de toename van dataverkeer via tablets, smartphones en andere mobiele apparaten ook voor steeds meer dataverkeer op het netwerk. Door te kiezen voor een glasvezel verbinding bent u daarom klaar voor nú, maar ook voor toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast heeft een zakelijke glasvezelverbinding ook de volgende voordelen

Up- en downloaden gaat even snel

Bij glasvezel internet is de uploadsnelheid en downloadsnelheid gelijk. Dus of u nu bestanden ontvangt of verstuurt: het gaat even snel. Dat is niet alleen prettig voor een prettige gebruikerservaring, maar in sommige gevallen kan het zelfs onmisbaar zijn voor bedrijven, denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

Meer weten?

Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en opties!

Wellicht is dit ook interessant voor u
Thuiswerken? Handige tips en instructievideo’s voor efficiënt (samen)werken
Video vergaderen als een PRO
Video: ICT als integraal onderdeel van het verhuurconcept bij Interesting Office