Update uw skills:
Gratis online trainingen

Het coronavirus en de bestrijding ervan houdt ons allemaal bezig. Het normale bedrijfsleven is op dit moment totaal ontwricht en het zou zomaar kunnen, dat u op dit moment een minder gevulde (werk)agenda hebt dan u normaal gesproken gewend bent.

Enerzijds kan dit voor onzekerheid of zelfs verveling zorgen, maar aan de andere kant biedt het nu ook ruimte om u bezig te houden met dingen, die u anders misschien op een lagere plek in uw prioriteitenlijst zou zetten. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van de skills die u tijdens uw werk kunt inzetten. Nu heeft u misschien tijd om bij te leren! Zo kan u straks, wanneer alles weer ‘as usual’ is, uw werk misschien wel makkelijker, efficiënter en nóg leuker maken. Zo blijft u, ook nu, toch goed en nuttig bezig!

Wij geven u een aantal suggesties die u de mogelijkheid bieden uw professionele skills naar een hoger niveau te tillen. Hopelijk kunt u er uw voordeel mee doen!

Microsoft Office Trainings Centrum

Kan dat ene in Excel niet gemakkelijker? Hoe organiseer ik handig mijn Outlook mailbox? Ik wil nu eigenlijk écht eens een mooie presentatie kunnen maken in Powerpoint…Met de applicaties die Microsoft beschikbaar stelt kan héél veel, maar meestal kennen we slechts een fractie van de mogelijkheden die ons werk handiger, sneller en efficiënter kunnen maken.

Daarom heeft Microsoft heeft een uitgebreide, Nederlandstalige webpagina, waar u in uw eigen tempo, op het moment dat het u uitkomt, talrijke trainingen vindt over Office applicaties zoals Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Teams en meer, maar ook over optimaal samenwerken en de Modern workplace. Voor beginners en gevorderden. Zo kunt ook u het maximale uit uw Office pakket halen!

LinkedIn Learning

Het social media platform LinkedIn biedt met de optie LinkedIn Learning duizenden online trainingen aan voor haar leden. Sommige trainingen zijn gratis, en voor andere trainingen betaalt u een fee. Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten.

Wanneer u een LinkedIn account heeft, krijgt u automatisch aanbevelingen van LinkedIn, gebaseerd op uw profiel. Hierdoor vindt u wellicht al interessante cursussen die u wil volgen. U kunt ook via de zoekbalk uw interesses aangeven en hiermee wordt in de gehele Learning database voor u gezocht naar interessante trainingen. In uw dashboard kunt u daarnaast precies zien welke webinars u volgt of heeft afgerond.

Over inphos

Wij helpen organisaties met hun digitale transformatie door het creëren van een moderne, op cloud gebaseerde ICT-omgeving. Een werkplek die gericht is op de standaarden van nu, maar ook flexibel en aanpasbaar is ten aanzien van toekomstige ontwikkelingen. Hierin staat een optimale afstemming tussen slim samenwerken en de juiste beveiliging centraal. Wij bieden oplossingen waarmee medewerkers sneller, makkelijker en veiliger kunnen samenwerken. Wij nemen onze klanten daarin bij de hand en begeleiden hen in hun route naar het bedrijf van de toekomst, in een tempo dat past bij de klant.
Wellicht is dit ook interessant voor u:
Thuiswerken? Handige tips en instructievideo’s voor efficiënt (samen)werken
Microsoft past naamgeving Office 365 portfolio aan
Video vergaderen als een PRO