snel, stabiel en veilig internet voor uw huurders

Snel, stabiel en veilig internet is voor bedrijven tegenwoordig nét zo, zo niet belangríjker dan verwarming, water en licht. Een perfecte en betrouwbare internet toegang, óók via wifi, is de eerste behoefte om succesvol te kunnen ondernemen.

FULL-SERVICE internetdiensten voor MULTI-TENANT GEBOUWEN

Met onze oplossing richten wij ons op vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders door het creëren van meerwaarde,  waardoor de verhuurbaarheid van vastgoed objecten wordt vergroot.

Onze uitgangspunten: service, ontzorging en uiteraard een oplossing die volledig kan worden afgestemd op uw verhuurconcept!

kantoor

internet oplossingen voor bedrijfsverzamelpanden

De uitgangspunten van onze oplossingen zijn gebaseerd op kwaliteit en betrouwbaarheid, zonder compromissen in flexibiliteit, beheer en veiligheid.

 

Bent u een ZZP-er of MKB-er en overweegt u een kantoor te huren in een bedrijfsverzamelpand waar (nog) niet in goede internetfaciliteiten is voorzien? Bekijk dan onze internet oplossingen voor (individuele) huurders.

Wij focussen op de volledige ontzorging van uw internet diensten: snelle, betrouwbare Connectiviteit en een stabiel, VEILiG wifi netwerk

Waarom kiezen voor inphos?

Bewezen ervaring

Wij implementeerden al meerdere oplossingen voor verhuur- en kantoorconcepten in bedrijfsverzamelgebouwen.

op maat

Ieder verhuurconcept is anders en heeft specifieke wensen en eisen ten aanzien van ICT en draadloos internet.

aanvullend advies

Nieuwe en bestaande huurders kunnen rechtstreeks contact opnemen met onze consultants bij vragen over uw internet faciliteiten.

Service

Professionele ondersteuning door ICT specialisten, voor zowel verhuurder/eigenaar als huurder.

Partnership

Wij helpen u het verschil te blijven maken. Ook in de toekomst.

implementatie & support

Van aanvraag tot oplevering, maar ook daarna kunt u op ons rekenen als uw partner.

Wat onze klanten zeggen

"Met inphos kunnen wij rekenen op een betrouwbare, flexibele partner, die op de juiste momenten meedenkt met onze behoeftes. Zij hebben een specialisme in ICT, onze expertise ligt op een ander vlak. Dat vult elkaar perfect aan."
"Wij hebben aan den lijve ervaren dat het verhuren van een vastgoedobject waar de ICT voorzieningen inbegrepen zijn bij de huurprijs, een voorsprong kan hebben ten opzichte van een locatie waar de huurder dit zelf moet organiseren."
"Een veilige, snelle en betrouwbare ICT omgeving is voor onze huurders net zo belangrijk als water, verwarming en licht. Wij willen met een uitmuntende oplossing onze huurders faciliteren. Kwaliteit staat daarom voorop. Inphos gaat niet voor de gemakkelijkste of goedkoopste optie, maar biedt de oplossing die het beste past bij onze behoeftes. "

Meer weten?

Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en opties!