UW ICT, ONZE ZORG

Uw ICT moet gewoon goed werken. Zonder gedoe. Zodat u zich kunt focussen op uw eigen business. U wilt toch verzekerd zijn van perfect (samen)werkende ICT?

Inphos levert ICT-services van A tot Z. Van een werkplek, uw telefonie omgeving, uw printers, tot een complete ICT infrastructuur. Van advies tot volledig beheer en alles daartussen. U geeft aan wat uw wensen zijn, wij regelen de rest.

De juiste ICT-omgeving draagt bij aan de ontwikkeling van uw organisatie, stimuleert innovatie én kan zorgen
voor een hogere omzet tegen lagere kosten.

kwalitatief hoogwaardige oplossingen, zonder omkijken voor u.

De uitgangspunten van onze oplossingen zijn gebaseerd op de beste kwaliteit en betrouwbaarheid, zonder compromissen in flexibiliteit, beheer en veiligheid. Bij al onze oplossingen werken wij vanuit een aantal basiswaarden, waarmee wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen borgen.

Daarnaast zijn onze oplossingen zo ingericht dat ze ook onderling te combineren zijn. En omdat wij ook het beheer en de eindgebruikersondersteuning volledig uit handen nemen, heeft u er geen omkijken naar. Echt full-service dus. 

Onze oplossingen kenmerken zich door een mensgerichte aanpak , waarbij de ICT voor ú werkt (in plaats van andersom). Onze medewerkers hebben een hoog kennisniveau van de verschillende mogelijkheden en zijn in staat om te luisteren naar de behoeftes van onze klanten. Daardoor kunnen wij de best passende oplossing bieden die matcht met uw organisatiedoelstellingen.

flexibele en schaalbare ICT voor een vast bedrag per maand

Wat uw behoeftes ook zijn, wij regelen het. All-in ICT van inphos is een ICT-totaalpakket, afgestemd op uw wensen. Verandert uw situatie, dan verandert uw pakket met u mee. Net als het vaste maandelijkse bedrag dat u daarvoor betaalt.

Wilt u de dienstverlening uitbreiden of aanpassen? Geen probleem! Het aantal gebruikers is flexibel op- of af te schalen. Behalve uw (draadloze) internet ook voip-telefonie of werkplekdiensten toevoegen? Het kan gewoon. Losse producten, specifieke services of een totaalpakket. Wat u ook kiest, het werkt altijd perfect. Daar kunt u op vertrouwen. Daar zijn wij goed in.

Maak kennis met ONZE Oplossingen voor ZZP'ers en het MKB

Telecom oplossingen
WIFI- EN NETWERKOPLOSSINGEN
Cloud en infra
ICT Security oplossingen
MANAGED ICT SERVICES
INPHOS MODERN WORKPLACE

Voor vastgoedbeheerders: office building solutions

snel en betrouwbaar internet
veilige WiFi
Oplossingen

Meer weten?

Een passende ICT omgeving draagt bij aan de ontwikkeling van uw organisatie, stimuleert innovatie én kan zorgen voor een hogere omzet tegen lagere kosten. Interessant toch? Wij nodigen u uit vrijblijvend uw wensen met ons te bespreken.