complete beveiliging van bedrijfsdata

Als organisatie wilt u er alles aan doen om een datalek te voorkomen. Een datalek kan namelijk een grote impact hebben op de organisatie.

Daarom zou het minimaliseren van de bedreigingen en risico’s dat uw bedrijfsgegevens in verkeerde handen komen, een belangrijk aandachtspunt moeten zijn bij het inrichten van uw ICT omgeving.

de 3 security pijlers van inphos: techniek, proces en mens

Wij helpen organisaties met hun digitale veiligheid door het creëren van een moderne, op cloud gebaseerde ICT-omgeving. Een werkplek die gericht is op de standaarden van nu, maar ook flexibel en aanpasbaar is ten aanzien van toekomstige ontwikkelingen. Hierin staat een optimale afstemming tussen slim samenwerken en de juiste beveiliging centraal. Want alleen technische maatregelen houden namelijk nooit 100% van de bedreigingen buiten de deur. Daarom zetten wij in op passende beveiligingsmaatregelen die gebaseerd zijn op drie pijlers: de techniek, proces maar bovenal de mens.

Wij nemen onze klanten daarin bij de hand en begeleiden hen in de best passende security strategie van hun bedrijfsgegevens, in een tempo dat past bij hen past.

SECURITY ASSESSMENTS

Breng de zwakheden van uw ICT omgeving in kaart.

SECURITY ASSESSMENTS

Diverse onderzoekstools om verbeterpunten in uw ICT-omgeving te signaleren, met een oplossing op maat om bedreigingen buiten de deur te houden.

SECURITY AWARENESS

De mens als zwakste schakel.

SECURITY AWARENESS

Het menselijke aspect van beveiliging. Wij trainen uw team in bewustwording en wat zij zelf kunnen doen om bedreigingen en veiligheidsrisico's te voorkomen.

SECURITY SOLUTIONS

Een volledig assortiment aan technische beveiligingsmaatregelen.

SECURITY SOLUTIONS

Wij bieden oplossingen zoals firewalls, managed antivirus- oplossingen, device encryptie maar ook de beveiliging van uw wifi netwerk.

BESCHERMING EN VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS VOLGENS DE WETTELIJKE AVG / GDPR RICHTLIJNEN

Ook de wet eist technische en organisatorische maatregelen voor een bewustere verwerking van privacygevoelige informatie binnen organisaties, maar hoe pakt u dat slim aan? Wij helpen u.

Meer weten?

Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en opties!

Wellicht is dit ook interessant voor u
Schaduw ICT: een onderschat probleem in het MKB
ICT beveiligingsbeleid als basis voor technische ict maatregelen
Hoe ‘security aware’ is uw organisatie?