altijd online: betrouwbaar en snel internet

Connectiviteit is key. Of het nu gaat om één vestiging of meerdere locaties.

U wilt vertrouwen op een snelle, betrouwbare zakelijke internet verbinding zodat u overal en altijd met uw bedrijf vooruit kunt. Een perfect passende oplossing, die aansluit bij uw organisatie (doelen). 

snel en veilig internet
glasvezel internet, xdsl, 4G back-up internet

WELKE oplossing past bij uw bedrijf: glasvezel, xdsl of 4G?

Bij inphos geloven we in mogelijkheden, niet in beperkingen. Daarom bieden wij volop keuze in zakelijke internet diensten, zodat wij u de best passende oplossing kunnen adviseren.

Glasvezel internet

Hoge internetsnelheid, gelijkwaardige up- en download snelheid

Glasvezel internet

Door toename van dataverkeer en ontwikkelingen als werken in 'de cloud' wordt de behoefte aan een snelle up- en downloadsnelheid van data steeds belangrijker. Glasvezel internet is dan de beste optie.

xDSL internet

Hogere internetsnelheden over de traditionele telefoonlijn

xDSL internet

xDSL is een technologie waarmee internettoegang via breedband kan worden gerealiseerd. xDSL-technologie maakt hogere snelheden mogelijk over de traditionele koperen telefoonlijn. Het hangt af van uw locatie welke varianten en snelheden beschikbaar zijn. Net name de afstand tot de wijkcentrale is hierin doorslaggevend.

4G internet

Snelle en (bijna)overal beschikbare backup verbinding

4G internet

Soms is het gewenst dat de beschikbaarheid van uw internetverbinding wordt verhoogd. 4G internet, via het mobiele netwerk, kan hiervoor bijvoorbeeld een techniek zijn.

de veiligheid en beschikbaarheid van uw data voorop

Backup verbindingen

Soms is het wenselijk dat de beschikbaarheid van uw internetverbinding verder wordt verhoogd. Wij denken mee door een alternatief te bieden via andere technieken.

inphos backbone

Inphos heeft tussen de belangrijkste internetknooppunten van Nederland een eigen backbone gerealiseerd. Hiermee kunnen wij u maximale bereikbaarheid, performance en service bieden.

uitgebreid Security portfolio

Behalve technische maatregelen zoals een firewall of antivirus, bieden wij ook aanvullende security oplossingen, zoals security assessments of security awareness sessies. Voor een optimale beveiliging van uw data.

managed services

Aanvullende connectiviteitsdiensten zoals VoIP telefonie en extra IP-adressen, maar ook complete werkplekken in de cloud of het beheer van uw gehele ICT netwerk. Wij zijn uw totaalpartner van A tot Z.

de + van inphos:

altijd telefonisch bereikbaar

onmisbaar: stabiele, veilige wifi

Snel en stabiel glasvezel internet is de basis, maar ondernemers willen ook gefaciliteerd worden in mobiliteit, dus een betrouwbaar wifi netwerk is tegenwoordig onmisbaar. Ook daarin bieden wij veilige oplossingen, afgestemd op uw behoeftes.

Meer weten?

Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en opties!

Wellicht is dit ook interessant voor u
Video: ICT als integraal onderdeel van het verhuurconcept bij Interesting Office
Leverancier in beeld: Eurofiber
Case: C Park Bata: custom made werkplekken met een vleugje nostalgie