Snel en betrouwbaar glasvezel internet

Een betrouwbare en snelle glasvezel verbinding is onmisbaar voor ondernemers. Onder andere door de toename van het gebruik van clouddiensten en VoIP telefonie is ‘altijd online’ een primaire behoefte geworden.

Uw huurders moeten daarom kunnen vertrouwen op een stabiele, veilige internet verbinding, met voldoende capaciteit om te groeien. Nu en in de toekomst.

snel en veilig internet

schaalbaar en flexibel internet

De snelheid van de internetverbinding is volledig af te stemmen op uw verhuurconcept, maar ook op de wensen van de huurders, zodat langzaam internet nooit een issue wordt.

Ook is het mogelijk voor huurders om een eigen glasvezel verbinding te krijgen, indien dit gewenst is. Hiermee verhoogt u de flexibiliteit en toegankelijkheid richting potentiële huurders.

Hogere betrouwbaarheid door backupverbinding

Verhoog de beschikbaarheid van de internetverbinding door een extra (nood)verbinding.  Verschillende aanbieders of technieken (4G, xDSL en glasvezel) kunnen met elkaar worden gecombineerd om de beschikbaarheid te vergroten. Wij zorgen dat ook deze back-up oplossing voldoende capaciteit biedt zodat uw huurders probleemloos verder kunnen werken.

onmisbaar: Betrouwbare wifi​

Snel en stabiel glasvezel internet is de basis, maar ondernemers willen ook gefaciliteerd worden in mobiliteit, dus een betrouwbaar en veilig wifi netwerk is onmisbaar. Ook daarin bieden wij flexibele oplossingen, afgestemd op uw concept.

Wellicht is dit ook interessant voor u
Thuiswerken? Handige tips en instructievideo’s voor efficiënt (samen)werken
Video: ICT als integraal onderdeel van het verhuurconcept bij Interesting Office
Leverancier in beeld: Eurofiber