CISCO MERAKI: TOPSPELER op het gebied van NETWERK SECURITY

inphos kiest voor partnerships met leveranciers die bewezen succesvol zijn in de markt

Bij inphos+ willen wij onze klanten voorzien van een oplossing die perfect past bij de business doelstellingen die zij voor ogen hebben. De kwaliteit van de producten waarmee wij onze oplossingen samenstellen heeft daarbij onze prioriteit, want onze klanten rekenen op een betrouwbaar, stabiel en veilig product.

Daarom kiezen wij voor partnerships met kwaliteits leveranciers en een leidende rol nemen met betrekking tot toekomstige ontwikkelingen. Deze keer: Cisco Meraki

Cisco Meraki is marktleider in cloud-managed IT. Zij creëren eenvoudige, krachtige oplossingen waarmee iedereen, van kleine bedrijven tot wereldwijde ondernemingen, tijd en geld kan besparen.

Meraki werd opgericht in 2006 en werd geboren uit het verlangen om een industrie te vereenvoudigen die steeds minder flexibel en complexer werd.

De Meraki-technologie, die beheerd kan worden vanuit een intuïtieve, functierijke interface, stelt organisaties in staat om snel digitale initiatieven uit te rollen die écht toegevoegde waarde leveren aan het bedrijfsleven. Met een schat aan netwerkgegevens en inzichten helpt Meraki u dingen gedaan te krijgen en uw business te laten excelleren.

De oplossingen van Cisco zijn toonaangevend in de netwerkindustrie en zij lopen voorop op het gebied van netwerk security. Het succes van deze oplossing heeft zich daarnaast al vaak in de praktijk bewezen. Vandaag de dag heeft Meraki wereldwijd meer dan twee miljoen actieve netwerken en meer dan 5,7 miljoen apparaten die zijn aangesloten..

Meer weten?

Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en opties!

Wellicht is dit ook interessant voor u:
Video: ICT als integraal onderdeel van het verhuurconcept bij Interesting Office
Case: C Park Bata: custom made werkplekken met een vleugje nostalgie
Ontvang een gratis wi-fi accesspoint bij kennismaking met Cisco Meraki