Eurofiber: aan de basis van de digitale samenleving

inphos kiest voor partnerships met leveranciers die bewezen succesvol zijn in de markt

Bij inphos+ willen wij onze klanten voorzien van een oplossing die perfect past bij de business doelstellingen die zij voor ogen hebben. De kwaliteit van de producten waarmee wij onze oplossingen samenstellen heeft daarbij onze prioriteit, want onze klanten rekenen op een betrouwbaar, stabiel en veilig product.

Daarom kiezen wij voor partnerships met kwaliteits leveranciers die een leidende rol nemen met betrekking tot toekomstige ontwikkelingen. Deze keer: Eurofiber

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale infrastructuur. Met een eigen open glasvezelnetwerk en datacenters bieden zij ondernemingen, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste, slimme oplossingen. Inmiddels ligt er al ruim 31.000 kilometer aan glasvezelnetwerk in de Benelux, en dat wordt met zo’n 40 kilometer per week uitgebreid. Eurofiber specialiseert zich in zakelijk internet en zij bieden voor deze doelgroep een variatie aan internetoplossingen: van een eenvoudige toegang via glasvezel tot een geavanceerde variant met uitwijkmogelijkheden bij het (zéér zeldzaam) wegvallen van de verbinding.

Door de diversiteit aan mogelijkheden kan inphos+ haar zakelijke klanten voorzien van de oplossing die het best past bij de behoeftes van onze opdrachtgever, waarmee wij schaalbaarheid, beschikbaarheid en keuzevrijheid kunnen bieden. Als ondernemer kunt u daarmee vertrouwen op:

Continuïteit

Connectiviteit is van vitaal belang, nu de afhankelijkheid van ICT overal toeneemt. Snelle en betrouwbare verbindingen zijn nodig voor het datatransport tussen uw vestiging(e)n en ICT-omgeving. Inphos+ biedt totaaloplossingen op basis van een toekomstvast en open glasvezelnetwerk van de hoogste kwaliteit, dat de continuïteit van uw bedrijfsvoering ondersteunt.

Flexibiliteit

De wereld verandert in hoog tempo. Om succesvol te zijn, is het essentieel dat uw organisatie wendbaar is. U moet snel op marktontwikkelingen reageren en kunnen groeien of krimpen als dat nodig is. Eenvoudig op- en afschalen en koppelen met uw cloudapplicaties wordt een fluitje van een cent met de juiste glasvezeloplossing.

veilig

De Europese regelgeving voor databescherming heeft vergaande consequenties. Voldoet uw organisatie niet aan de eisen van de AVG? Dan kunnen er hoge boetes volgen. Inphos+ eist dat haar partners vergaande maatregelen nemen om uw data veilig te transporteren. Eurofiber doet dit onder andere op de volgende manieren: 
Eurofiber doet dit onder andere op de volgende manieren: 

Inphos: Eurofiber Premium partner

Inphos+ heeft een Premium Partner Status van Eurofiber ontvangen. Naast dat Eurofiber hecht aan een uitstekende kwaliteit van dienstverlening en een hoge klanttevredenheid, houdt deze status ook in dat onze klanten kunnen vertrouwen op een team van gecertificeerde specialisten, met up to date kennis van de marktontwikkelingen en de vele mogelijkheden die het Eurofiber netwerk aan bedrijven biedt.

Meer weten?

Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en opties!

Wellicht is dit ook interessant voor u:
Video: ICT als integraal onderdeel van het verhuurconcept bij Interesting Office
Case: C Park Bata: custom made werkplekken met een vleugje nostalgie
Case: Trifork: gedreven door innovatie