uw microsoft 365 business en azure partner

Overal kunnen werken, altijd en op ieder apparaat. Uw digitale transformatie krijgt u voor elkaar op basis van de kwalitatief hoogwaardige  producten van Microsoft.


samenwerken met Microsoft 365 Business
samenwerken via Microsoft Teams

Microsoft Cloud oplossingen: onze expertise als microsoft TIER 1 CSP partner

Samen met u kijken we wat het best bij u past: Samenwerken vereenvoudigen door de diensten van het Microsoft 365 Business portfolio óf kiest u voor een complete, geïntegreerde cloud- en infra oplossing via het Azure platform van Microsoft. Onze partnerstatus bij Microsoft geeft ons hoge kennisniveau over de verschillende Microsoft oplossingen aan. Daarnaast kunnen wij ook standaard en onbeperkt gebruik maken van de engineers en consultants bij Microsoft voor extra inzichten.

uw cloud omgeving geregeld, van advies tot ondersteuning

Inphos begeleidt u in het gehele traject om te bepalen of Microsoft 365 Business (voorheen Office 365) of Azure de ideale keuze is voor uw onderneming. Dit start bij het in kaart brengen van uw wensen; hier stemmen wij uiteraard ons advies op af. Daarna zorgen wij voor de implementatie en een naadloze integratie in uw huidige omgeving. Maar daar stopt het niet, ook voor hulp en ondersteuning kunt u terecht bij inphos.

advies

Wij maken u wegwijs: is Microsoft 365 Business het meest geschikt voor u? Zo ja, dan bekijken we welke vorm het beste past. Zo niet? Dan begeleiden we u in een andere oplossing

implementatie

Wij verzorgen de installatie van Microsoft 365 Business op uw systemen en controleren of het écht werkt. Zo kunt u meteen aan de slag met uw nieuwe Microsoft-omgeving.

integratie

Wij zorgen ervoor dat Microsoft 365 Business naadloos wordt geïntegreerd in uw organisatie. Bijv. met uw telefonie in Teams of Sharepoint implementatie.

nederlandstalige support

Heeft u hulp en ondersteuning nodig? Onze servicedesk staat voor u klaar! Door onze Microsoft partnerstatus worden ook kritische problemen snel opgelost.

Microsoft 365 of azure voor uw organisatie?

Neem contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Wellicht is dit ook interessant voor u
Thuiswerken? Handige tips en instructievideo’s voor efficiënt (samen)werken
Microsoft past naamgeving Office 365 portfolio aan
Update uw skills: Gratis online trainingen op een rij