Microsoft past naamgeving Office 365 producten aan

Sinds 21 april 2020 hanteert Microsoft nieuwe productnamen voor enkele zakelijke Office 365 producten. Het betreft alleen een wijziging in de productnaam en er zijn op dit moment geen prijs- of functiewijzigingen.

Naamswijzigingen Office 365 portfolio

Echter, (nog) niet alle Office 365 producten zijn in naam gewijzigd. Dit betreft de producten Office 365 for Enterprise (E1, E3, E5), Firstline Workers (F1), Education (A1, A3, A5) en Government (G1, G3, G5)

Microsoft 365

De naam Microsoft 365 was oorspronkelijk gelieerd aan een abonnementsformule waarin Windows 10, Office 365 en Enterprise Mobility + Security (EMS) zijn gecombineerd (Nu dus Microsoft 365 Business Premium). Die definitie gaat niet langer op, nu Microsoft de Microsoft 365-noemer uitbreidt naar meer Office 365-producten.

Wat verandert er voor u?

Behalve een nieuwe naam, verandert er verder helemaal niets. Niet in de diensten, de prijzen en inhoud van de pakketten. Het gaat alleen om een naamsverandering van een aantal Office 365-formules. Maakt u gebruik van één van deze pakketten dan hoeft u niets te doen. De naam verandert automatisch in de administratie en op de facturatie.

VOLDOET UW WERKPLEK NOG?

De wereld verandert op dit moment in rap tempo. (Gedwongen) thuiswerken, toename van online vergaderingen, samenwerken op afstand, het ziet er naar uit dat de digitale transitie nog sneller een vlucht neemt door de ontwikkelingen die op dit moment plaatsvinden. Het is een roerige periode, maar nu actie ondernemen en nadenken over de toekomst is een noodzaak. Daarom adviseren wij u na te denken over hoe uw organisatie (en daarmee ook de werkplekken van uw medewerkers) er over een half jaar, of een jaar eruit zouden moeten zien, zodat uw business (weer) kan groeien.

Meer weten?

Wij denken graag vrijblijvend met u mee over de best passende inrichting van uw kantoor- en thuiswerkplekken. Informeer of maak een afspraak met een van onze collega’s.

Inphos All-in ICT: efficiënt en veilig samenwerken

Wij helpen organisaties met hun digitale transformatie door het creëren van een moderne, op cloud gebaseerde ICT-omgeving. Een werkplek die gericht is op de standaarden van nu, maar ook flexibel en aanpasbaar is ten aanzien van toekomstige ontwikkelingen. Hierin staat een optimale afstemming tussen slim samenwerken en de juiste beveiliging centraal. Wij bieden oplossingen waarmee medewerkers sneller, makkelijker en veiliger kunnen samenwerken. Wij nemen onze klanten daarin bij de hand en begeleiden hen in hun route naar het bedrijf van de toekomst, in een tempo dat past bij de klant.
Wellicht is dit ook interessant voor u:
Thuiswerken? Handige tips en instructievideo’s voor efficiënt (samen)werken
Update uw skills: Gratis online trainingen op een rij
Video vergaderen als een PRO