inphos modern workplace

Voor een vast bedrag per maand beschikken u en uw medewerkers over een volledige, veilige en functionerende werkplek. Hardware, software én beheer door onze eigen ICT specialisten, het is allemaal inbegrepen!

INCLUSIEF: veilig (SAMEN)werken in de cloud met MICROSOFT 365 BUSINESS Premium

Microsoft 365 Business Premium is méér dan alleen Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Het biedt krachtige services zoals zakelijke e-mail, online-opslag en andere oplossingen die overal, via ieder device toegankelijk zijn. Breng projectgroepen en hulpmiddelen op één plek bij elkaar met oplossingen zoals Microsoft Teams, die samenwerken productiever en prettiger maken, ongeacht waar de deelnemers op dat moment zijn. De inphos modern workplace wordt standaard geleverd met:

INCLUSIEF: ondersteuning en beheer door gecertificeerde ict specialisten

We hebben beheer, beveiliging, updates en ondersteuning geïntegreerd in één totaalpakket. Waar u zich ook bevindt, wat voor werkplek u ook gebruikt, u bent verzekerd van een veilige, betrouwbare en beschikbare werkplekomgeving.

monitoring en controle

Controle en uitvoering van Windows opdates, controle en monitoring van uw systeemstatus en uw beveiliging op orde door een beheerde antivirus en firewall.

zekerheid

Onbeperkte ondersteuning op afstand (op werkdagen van 08:00-18:00 uur) en een vervangend apparaat bij defect, verlies of diefstal.

expertise

U krijgt ondersteuning van een organisatie die u kent en begrijpt. En de kennis en certificeringen van onze engineers zijn uiteraard altijd up to date.

nederlandstalige support

U krijgt Nederlandstalige support via onze eigen Inphos Servicedesk (in tegenstelling tot de Engelstalige helpdesk van Microsoft). Omdat wij u begrijpen, kunnen we gebruikersvragen beter beantwoorden of issues sneller oplossen.

INCLUSIEF: moderne hardware van uitstekende kwaliteit

Wij voorzien onze klanten van een oplossing die perfect past bij de business doelstellingen die zij voor ogen hebben.De kwaliteit van de producten waarmee wij onze oplossingen samenstellen heeft daarbij onze prioriteit, want onze klanten rekenen op een betrouwbaar, stabiel en veilig product. De hardware die wij leveren voor onze werkplekoplossing is dan ook van hoge kwaliteit en voldoet aan de eisen die u als ondernemer van een veilige, functionerende werkplek mag verwachten. 

Is de looptijd van uw overeenkomst afgelopen? Dan kunnen wij uw devices na verlenging van de overeenkomst vervangen door nieuwe hardware, zodat die ook weer aan de nieuwste standaarden voldoen. 

Voorbeeld werkplek: Lenovo ThinkBook 15, Core i5, Win 10 Pro 64 bits, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Lenovo Premier Support (3 jaar), Lenovo ThinkPad Bluetooth muis

OOk eEN moderne, veilige werkplek?

Wij voorzien u met alle plezier van een advies op maat.

Wellicht is dit ook interessant voor u
Thuiswerken? Handige tips en instructievideo’s voor efficiënt (samen)werken
Microsoft past naamgeving Office 365 portfolio aan
Update uw skills: Gratis online trainingen op een rij