uw internet geregeld door
ICT professionals

Ieder verhuurconcept is anders. Of het nu gaat om een (klein) kantoor, een bedrijfsverzamelgebouw of een complete campus.
Daarom zorgen wij dat de ICT dienstverlening aansluit bij het verhuurconcept en voorziet in alle mogelijke wensen van uw huurder(s). 

Zelfs als u overweegt een object aan te huren of te kopen, kunnen wij als ICT-partner al in het voorstadium de mogelijkheden presenteren. Zonder dat hier kosten of verplichtingen aan verbonden zijn. Wij vinden namelijk dat (het gebrek aan) ICT voorzieningen geen drempel mogen vormen in de beslissing om vastgoed aan te huren of te kopen.

DE VERHUURBAARHEID VAN zakelijk VASTGOED WORDT VERGROOT DOOR AANWEZIGHEID VAN betrouwbaar, SNEL EN DRAADLOOS INTERNET

onze oplossingen: de hoogste kwaliteit, zonder omkijken.

De uitgangspunten van onze oplossingen zijn gebaseerd op kwaliteit en betrouwbaarheid, zonder compromissen in flexibiliteit, beheer en veiligheid. De basis van deze oplossingen wordt bepaald door de best mogelijke internet toegang en de hoogste kwaliteit wifi, die een goede databeveiliging en betrouwbaarheid voor uw huurders borgt. Vanuit deze basis kunnen we ook, indien gewenst, andere (gedeelde) faciliteiten inrichten, zoals bijvoorbeeld smart meeting rooms, toegangscontrole of beveiligd printen.

Huurders hoeven zo niet zelf te investeren in dergelijke oplossingen, maar worden wel gefaciliteerd. Daarnaast kunnen wij voor iedere oplossing het beheer en de eindgebruikersondersteuning volledig uit handen nemen. Echt full-service dus. Zonder dat u er omkijken naar heeft.

meer informatie over onze internet- en wifi oplossingen:
snel en betrouwbaar internet
veilige WiFi

hoe veilig is de
wi-fi in uw pand?

Een veilige, stabiele wifi verbinding voor de gasten en huurders in uw verzamelgebouw is van groot belang. Uit ervaring blijkt dat dit toch niet altijd goed gewaarborgd is. Wij controleren dit graag vrijblijvend voor uw (toekomstige) pand.

vraagbundeling: Betere AANBIEDING door COLLECTIEVE afname

Wanneer internet connectiviteit geen onderdeel is/wordt van uw verhuurconcept, kunnen wij ook ondersteunen op het gebied van zogenaamde ‘vraagbundeling’:

Hiermee biedt u huurders de mogelijkheid om in groepsverband snel en stabiel internet af te nemen. Door het als collectief af te nemen, zijn er interessantere, vaak goedkopere/kwalitatief betere aanbiedingen mogelijk, dan wanneer een huurder dit op eigen gelegenheid moet regelen.

annie-spratt-hCb3lIB8L8E-unsplash

voordelen vAN inphos als uw partner:

Directe ondersteuning

Wij helpen uw huurders, de eindgebruiker, zo snel mogelijk met problemen met hun internetverbinding, op afstand (remote support) of indien noodzakelijk op locatie.

GECERTIFICEERDE SPECIALISTEN

Via onze eigen servicedesk kunnen eindgebruikers direct schakelen met ICT specialisten, ook wanneer zij problemen ervaren met eigen apparatuur.

aanvullend advies voor huurders

Alle vragen van nieuwe en bestaande huurders over aanvullende ICT opties worden door onze consultants beantwoord.

ICT menukaart voor huurders

Wij helpen u de inbegrepen faciliteiten en overige ICT opties op een overzichtelijke en duidelijke manier te presenteren aan (potentiële) huurders.

Meer weten?

Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en opties!