Over inphos+
Als ondernemer zet u een stip op de horizon: u wilt groeien, uw risico’s beheersen of kosten besparen. Inphos helpt u daarbij, van het startschot tot de eindstreep. Met passende oplossingen op het gebied van cloud, hosting, telecom en ICT-services voor ZZP’ers, het MKB en Enterprise.
Wat heeft u nodig?

Met deze vraag starten wij ons partnership. Want uw business heeft zijn eigen uitdagingen. Dat vraagt om een eigen aanpak met maatwerk ICT-oplossingen. Daarbij nemen we u alle zorgen uit handen, tegen een vaste prijs per maand. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent en uw ICT mee kan bewegen, nu en in de toekomst.
Kennisdeling

Kennisdeling is voor ons een belangrijke succesvoorwaarde. Onze engineers delen hun kennis met u en wisselen informatie uit met onze vendoren. Zo kunnen we ook hun expertise inzetten om u nog beter te helpen en uw business optimaal te ondersteunen met de juiste ICT.
Onze partners
Samenwerken is slim
lenovo-homepage5

Lenovo Partner

www.lenovo.nl
partners_microsoft

Microsoft Partner

www.microsoft.nl
partners_cisco

Cisco partner

www.cisco.nl
partners_hp

HP Partner

www.hp.nl
Integer zaken doen
Eerlijk en transparant

Nederland ICT is de belangenorganisatie voor toonaangevende ondernemers in de Nederlandse ICT.

Vanuit een gedragscode zetten leden zich in voor een gezonde en duurzame digitale economie. Al onze medewerkers werken volgens deze gedragscode. Omdat onze uitgangspunten voor integer, eerlijk, verantwoord en fijn werken in dit document omschreven staan.