Wij zijn inphos

uw ict, onze zorg

Bij inphos+ werken mensen die ambitieus en gedreven zijn. Allemaal met een unieke achtergrond in ICT en met passie voor technologie. Samen zorgen wij ervoor dat uw business, medewerkers en ICT-infrastructuur klaar zijn voor de wereld van morgen.

Met onze (Brabantse) hands-on mentaliteit bieden wij u de best passende internet oplossing voor uw verhuurconcept of bedrijfsverzamelgebouw. De uitgangspunten van onze oplossingen zijn daarbij altijd gebaseerd op kwaliteit en betrouwbaarheid, zonder compromissen in flexibiliteit, beheer en veiligheid.

Daarnaast kunnen wij voor iedere oplossing ook het beheer en de eindgebruikersondersteuning volledig uit handen nemen, dus u heeft geen omkijken naar de ICT voorzieningen en kan zich volledig richten op de exploitatie en verhuur van de kantoor units.

eindhoven-centrum

Onze aanpak: volledig, eerlijk, transparant en toekomstgericht

Wij hechten veel waarde aan een langdurige partnership met onze relaties. Dat partnership baseren wij op maximale klanttevredenheid. Hoe? Luisteren. Naar u. Wat zijn uw doelen? Waar zou u verbeteringen willen zien? Door het stellen van de juiste vragen komen wij tot de kern van uw probleem. Met uw wensen helder in kaart,  adviseren wij de voor ú best passende oplossing.

Wij geloven namelijk écht dat het uitbesteden van uw ICT-, cloud-, telecom- en hostingvraagstukken aan de juiste partner, u vooruithelpt in het succes van uw onderneming. Uw ICT neemt een primaire positie in binnen het bedrijfsproces, dus u wilt rekenen op een optimaal werkende, veilige en betrouwbare omgeving.

Inphos+ zorgt voor een frisse blik. Een eerlijk advies van een team van professionals, dat u terzijde staat om het maximale uit uw organisatie te halen, waardoor u zich kunt focussen op uw corebusiness.

UW ICT-VRAAGSTUKKEN ZORGELOOS ONDERGEBRACHT BIJ ÉÉN PARTNER

onze andere waarden

ICT partners: kwaliteit heeft prioriteit

Wij willen onze klanten voorzien van een oplossing die perfect past bij de business doelstellingen die zij voor ogen hebben. De kwaliteit van de producten waarmee wij onze oplossingen samenstellen heeft daarbij onze prioriteit, want onze klanten rekenen op een betrouwbaar, stabiel en veilig product. Daarom kiezen wij voor partnerships met leveranciers die bewezen succesvol zijn in de markt en een leidende rol nemen met betrekking tot toekomstige ontwikkelingen.

kennis delen als voorwaarde voor succes

Kennisdeling is voor ons erg belangrijk. Onze collega's delen hun kennis met u en wisselen informatie uit met onze leveranciers. Zo kunnen ook zij hun expertise inzetten om u nog beter te helpen en optimaal te ondersteunen.

integer zaken doen

Inphos is aangesloten bij NLdigital. Deze organisatie (voorheen Nederland ICT) is dé belangenorganisatie voor toonaangevende ondernemers in de Nederlandse ICT. Vanuit een gedragscode zetten leden van NLdigital zich in voor een gezonde en duurzame digitale economie. Inphos en haar medewerkers werken volgens deze gedragscode, waarbij de uitgangspunten integer, eerlijk, verantwoord en fijn werken zijn.