Security awareness

De belangrijkste schakel in de uitvoering van uw beveiligingsbeleid is de mens.

Dat is de reden dat criminelen zich steeds vaker richten op uw medewerker om zich toegang te verschaffen tot uw waardevolle bedrijfsdata. Bekende voorbeelden zijn phishing- en ransomwaremethodes.

ict security awareness

creëer bewustwording over veilig werken

Criminelen worden steeds creatiever in het ontwijken van bestaande technische maatregelen die bedrijven implementeren. Hoewel technische maatregelen garanties bieden tot wel 99%, het gaat om die laatste procent. 1% van de aanvallen komt dus door de beveiliging heen. Dat is dus al 1 op de 100 berichten en er worden dagelijks enorme hoeveelheden mogelijk schadelijke e-mails verzonden. Bij deze 1% komt het dus aan op uw medewerker. Hoe goed is hij of zij op de hoogte van de mogelijke risico’s en weet men voldoende te herkennen of er een gevaar dreigt op een hackpoging, cyberaanval of ransomware installatie?

Train uw medewerkers daarom door het veiligheidsbewustzijn en -kennis  te verbeteren en door gedragsverandering te stimuleren.

stimuleren van gedragsverandering bij uw medewerkes

Security awareness is een continu proces. Onze methode is er daarom op gericht om uw medewerkers zich regelmatig even bewust te houden van mogelijke veiligheidsrisico’s in hun dagelijkse handelen. De verschillende awareness tools die wij in combinatie met elkaar aanbieden, versterken op deze manier het effect bij uw collega’s.

Voor meer informatie, klik op de onderstaande tools om open te klappen:

hoe security aware is uw bedrijf?

Vraag een gratis demo aan of ontvang een vrijblijvend advies.
Wellicht is dit ook interessant voor u
ICT beveiligingsbeleid als basis voor technische ict maatregelen
Hoe ‘security aware’ is uw organisatie?
E-mail gehackt! Wat nu?