betrouwbare telecom oplossingen voor bedrijven

U wilt maximaal bereikbaar zijn met uw organisatie. Zowel qua connectiviteit als communicatie. U moet beschikken over voldoende capaciteit, waarbij u overal veilig kan werken, wanneer en waar u ook bent.


inphos is uw partner in zakelijke bereikbaarheid

Wij bieden ZZP-ers en ondernemers in het MKB diverse moderne, high-end, communicatie- en connectiviteitsoplossingen, passend bij de behoefte van de organisatie. U vindt bij ons alle mogelijkheden onder één dak. Of dat nu een stabiele en betrouwbare internetverbinding is, een slimme VOIP telefonie oplossing of een bedrijfsbrede UC-implementatie, wij vinden de oplossing die het best past bij uw wensen. 

Groeit uw organisatie, dan groeit uw ICT omgeving in ieder geval met u mee. Daarnaast kunt u deze oplossingen ook combineren met onze overige, cloud-, werkplek- en managed services; alles in één totaalpakket.

zakelijk internet

Connectiviteit is key. Of het nu gaat om één vestiging, meerdere locaties of een verzamelgebouw. Wij bieden diverse opties, variërend van glasvezel, xDSL of 4G, maar ook back-upmogelijkheden nemen wij graag voor u mee in ons advies.

VPN

Uw medewerkers vanuit huis veilig toegang geven tot uw bedrijfsinformatie of uw vestigingen onderling met elkaar verbinden. Ook dat kan veilig en eenvoudig via VPN. Samen met u kijken we wat het beste aansluit bij uw behoeftes.

zakelijke telefonie

Vaste telefonie via VoIP, mobiele telefonie of een combinatie met vast/mobiel om zelf uw bereikbaarheid te bepalen? Wat uw wensen ook zijn, inphos maakt het voor u in orde

unified communications

Integratie van uw communicatie en backoffice geeft uw dienstverlening en klanttevredenheid een boost. Kies een communicatie oplossing die past bij uw business en budget.

veilig

Al onze oplossingen voldoen aan de eisen voor een veilige dataoverdracht. De beveiligingsmaatregelen die wij standaard implementeren voldoen aan de regels die zijn gesteld. U kunt vertrouwen op een betrouwbare verbinding. Daarnaast hoeft u ook geen losse beveiligingspakketten aan te schaffen. Het is allemaal geregeld. Net als nieuwe updates, die voeren wij ook consequent voor u uit.

Schaalbaar & flexibel

Geen grote investeringen in één keer doordat u een vast bedrag per maand betaalt voor uw hardware, software én ondersteuning.

één aanspreekpunt

Heeft u vragen, dan kunt u bij onze ICT specialisten terecht. Wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen over uw werkplek en bemiddelen met leveranciers als dat nodig is. Zo kunt u gewoon door met uw werk.

Meer weten?

Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en opties!

Wellicht is dit ook interessant voor u
Thuiswerken? Handige tips en instructievideo’s voor efficiënt (samen)werken
Video vergaderen als een PRO
Video: ICT als integraal onderdeel van het verhuurconcept bij Interesting Office