unified communications (UC)

Zakelijke communicatie is veranderd. We handelen directer, slimmer en zijn meer gefocust op sociale interactie en netwerken.

Medewerkers chatten, bellen mobiel of via video, delen bestanden, werken in de cloud en willen vaak overal en altijd bereikbaar zijn.

unified communications overal bereikbaar via telefoon chat video
videobellen unified communications

bereikbaar zijn wanneer, waar en hoe u het wenst, via één oplossing

De Unified Communications (UC) oplossing van inphos voegt alle communicatiebehoeftes en -kanalen samen en stelt dit op één plek beschikbaar voor u.

Met een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface die op ieder apparaat gebruikt kan worden, is uw organisatie bereikbaar, overal, wanneer en via de kanalen die u maar wilt.

Met de diverse toepassingen biedt u medewerkers én uw klanten de keuze te communiceren op de manier waarop men dat het prettigst vindt: bellen, chatten, videogesprekken, wat men ook wil.

advies, implementatie, service en beheer via één partner

Inphos beantwoordt graag al uw UC-vragen en staat voor u klaar op het gebied van zowel advies, implementatie en service. Ook het beheer van uw UC-oplossing en het uitvoeren van mutaties kunnen wij volledig verzorgen indien u dat wenst. Daarnaast bent u verzekerd van de nieuwste functionaliteiten, doordat het platform met nieuwe releases continu wordt doorontwikkeld en up to date wordt gehouden.

Meer weten?

Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en opties!

Wellicht is dit ook interessant voor u
Thuiswerken? Handige tips en instructievideo’s voor efficiënt (samen)werken
Video vergaderen als een PRO
Microsoft stelt Teams Premium tijdelijk gratis beschikbaar