vaste en mobiele telefonie geïntegreerd

Bereikbaar zijn voor uw klanten waar u ook bent, via één telefoonnummer. Device onafhankelijk.

altijd BEREIKBAAR VOOR UW KLANTEN, VIA ÉÉN TELEFOONNUMMER

Een vaste werkplek is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Er wordt steeds meer gewerkt op flexplekken, thuis of onderweg. Door vaste en mobiele telefonie te integreren worden medewerkers in staat gesteld om sneller en flexibeler zaken te doen. De medewerker is op één nummer op zowel op zijn vaste als mobiele telefoon bereikbaar, altijd en overal. Deze innovatieve dienst  kunnen wij aanbieden als uitbreiding op uw (VoIP) telefonieoplossing.
altijd bereikbaar

Het mobiele device wordt volledig onderdeel van de (virtuele) telefooncentrale. hierdoor is men met één nummer op zowel het vaste als mobiele toestel bereikbaar.

LOcatie onafhankelijk

Er kan gekozen worden met welk nummer er wordt uitgebeld. Het maakt daardoor niet meer uit of u of uw collega's thuis, onderweg of op kantoor zijn.

geen voip verplichting

Deze dienst kunnen wij ook aanbieden wanneer uw organisatie een eigen telefooncentrale heeft die (nog) niet via VoIP verloopt.

Mobiele abonnementen

Inphoskan ook uw zakelijke mobiele telefonie abonnementen en devices verzorgen. Eén aanspreekpunt voor al uw telefoniezaken. Belt u veel? Of belt u vaak naar het buitenland? Wij stemmen uw belbundel af op uw belgedrag. Verandert uw belgedrag, dan verandert uw bundel mee. onbeperkt bellen of een data-only bundel? Het kan allemaal.

VOIP oplossingen van inphos

Uw organisatie en behoeftes kunnen veranderen. Daarom biedt inphos+ flexibele VoIP oplossingen: IP-telefonie die meegroeit met uw business.

Meer weten?

Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en opties!