Waarom we doen wat we doen

Waarom we doen wat we doen

Waarom we doen wat we doen

Waarom we doen wat we doen

Met behulp van ICT een bijdrage leveren aan het halen van de doelstellingen van onze klant. Dat gaat verder dan ICT alleen.
In onze nieuwe blog vertellen we over onze ‘why’.

We roepen het zo vaak: een tevreden klant is niet genoeg, we willen ambassadeurs. Dat betekent dat we met passie ons werk (moeten) doen. Natuurlijk, we doen ons best om het voor onze klanten zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Maar waar komt de passie en ambitie om dat te doen precies vandaan? We gingen naar het spreekwoordelijke hutje op de hei en kwamen terug met het antwoord.

Meer dan ICT

Ja, we doen ons best om als het ware de geweldige IT-afdeling van onze klant te zijn. We maken plannen in een langlopende roadmap, helpen onze klanten doelstellingen te halen en risico’s te beheersen, houden het oog op AVG- en data security-zaken. We hebben ons portfolio van oplossingen, diensten en fabrikanten waarmee we werken. Daarmee willen we een aantoonbare bijdrage leveren aan het resultaat van onze klanten. We willen graag een partner zijn en met onze klanten in gesprek gaan: wat zijn de drijfveren, waar wil hij of zij naar toe. En daar willen we de ICT-afdeling op laten aansluiten. Dat is wat we doen.

Maar waarom?

Oftewel: we willen graag van anderen horen waarom ze doen wat ze doen. Waar hun passie en ambitie liggen. En dat blijken best lastige vragen te zijn. Het zijn namelijk heel persoonlijke vragen. Interesse in alles wat computers te maken heeft en ondernemingszin is wat ons bindt. Het is die combinatie die ons heeft gebracht tot waar we nu zijn en waar we naar toe willen.

Ongrijpbaar

Dus waarom? Het gaat erom te bewijzen dat je je dromen waar kunt maken, dat je van je passie je werk kunt maken. En dat we de ideeën van onze klanten waar kunnen maken. ICT heeft tegenwoordig een grote impact op de bedrijfsvoering. Het vraagt om vertrouwen en dat is een uitdaging voor alle betrokkenen. Een uitdaging die groter is dan alleen ICT. Voor veel MKB’ers is ICT ongrijpbaar: het is onze uitdaging om het uit te leggen en te laten zien hoe ICT een aantoonbare bijdrage kan leveren aan het bedrijfsresultaat. Het is prachtig om samen iets op te bouwen en problemen op te lossen. ICT is daartoe het middel, nooit het doel. Dat is onze why.

Mooi!

En dus zetten we in op kennis en ontwikkeling, met de business van onze klant als uitgangspunt. We ontzorgen, bieden garanties, geven vertrouwen en laten niets onopgelost. Dat vraagt om een persoonlijke benadering, integriteit en transparantie. En daarom is dit vak voor ons zo mooi.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? We vertellen er graag van alles over! Neem gerust contact met ons op.

GRATIS Module: Hoe ‘security aware’ bent u?

Denkt u nu, dit is ook interessant voor mijn organisatie en wilt u meer weten over het belang van security awareness? Wilt u op een laagdrempelige manier meer inzicht krijgen in de risico’s en consequenties van menselijk handelen? Informeer dan naar onze security awareness demo!

Inphos security oplossingen: Complete beveiliging, op elk gebied

Wij helpen organisaties met hun digitale transformatie door het creëren van een moderne, op cloud gebaseerde ICT-omgeving. Een werkplek die gericht is op de standaarden van nu, maar ook flexibel en aanpasbaar is ten aanzien van toekomstige ontwikkelingen. Hierin staat een optimale afstemming tussen slim samenwerken en de juiste beveiliging centraal. Wij bieden oplossingen waarmee medewerkers sneller, makkelijker en veiliger kunnen samenwerken. Daarbij zetten wij in op securitymaatregelen die gebaseerd zijn op drie pijlers: de techniek, proces maar bovenal de mens. Wij nemen onze klanten daarin bij de hand en begeleiden hen in hun route naar het bedrijf van de toekomst, in een tempo dat past bij de klant.
Wellicht is dit ook interessant voor u:
ICT beveiligingsbeleid als basis voor technische ict maatregelen
E-mail gehackt! Wat nu?
Schaduw ICT: Hoe ga je daar als bedrijf mee om?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *