inphos modern workplace

Er vindt een transformatie plaats van ‘het nieuwe werken’ naar ‘het nieuwe samenwerken’.  Het nieuwe samenwerken is zowel veilig als productief. Hiermee werkt u wanneer u wilt, waar u wilt en op ieder gewenst device.

veilig en efficient thuis werken

Samenwerken én een goede beveiliging: een business enabler

Meer controle over uw IT, minder tijd kwijt zijn aan het beheer en de arbeidsproductiviteit en gebruikerservaring verbeteren van uw medewerkers? Kies voor de modern workplace van inphos:

veilig

Onze werkplekoplossing is AVG-/ ISO 27001 /NEN 7510 proof. De beveiligingsmaatregelen die wij standaard implementeren voldoen aan de regels die zijn gesteld. Daarnaast hoeft u ook geen losse beveiligingspakketten aan te schaffen. Het is allemaal geregeld. Net als nieuwe updates, die voeren wij ook consequent voor u uit.

Schaalbaar & flexibel

Geen grote investeringen in één keer doordat u een vast bedrag per maand betaalt voor uw hardware, software én ondersteuning.

meteen gebruiksklaar

Wij leveren uw werkplek klaar voor gebruik bij u af. Wij laten u de belangrijkste functionaliteiten zien en beantwoorden graag eventuele vragen. Zo kunt u snel aan de slag!

partnership

U kunt rekenen op een pro-actieve houding van ons. Zo helpen wij u graag vooruit met uw business en laten nieuwe ICT mogelijkheden graag in uw voordeel voor ú werken.

één aanspreekpunt

Heeft u vragen, dan kunt u bij onze ICT specialisten terecht. Wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen over uw werkplek en bemiddelen met leveranciers als dat nodig is. Zo kunt u gewoon door met uw werk.

service

Moet uw notebook toch in reparatie? Dan ontvangt u binnen 24 uur een vervangend device.

een complete werkplek, voor een vast bedrag per maand

Inphos is erin geslaagd een flexibele, schaalbare en veilige werkplek te creëren, waarbij de uitgangspunten zijn gebaseerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. 

De oplossing omvat alles voor een veilige en functionerende werkplek. Inclusief hardware, software én beheer door onze eigen ICT specialisten. Of dat nu een desktop, laptop, smartphone of ander mobiel apparaat is.

Zo heeft u meer tijd voor andere zaken. Onze oplossing is schaalbaar en gemakkelijk aan te passen aan een veranderde organisatie, waardoor u flexibel blijft en uw jaarlijkse kosten beter kunt voorspellen.


Ook een moderne werkplek voor u?

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en opties.

Wellicht is dit ook interessant voor u
Thuiswerken? Handige tips en instructievideo’s voor efficiënt (samen)werken
Microsoft past naamgeving Office 365 portfolio aan
Update uw skills: Gratis online trainingen op een rij