VEILIGE WIFI en een stabiel netwerk

Een prettige werkomgeving start met een subliem, toekomstbestendig netwerk, dat voldoet aan alle wensen en eisen van de moderne werkplek. Medewerkers willen overal kunnen werken, of dit nu vanuit huis, op kantoor of onderweg is. 

beter ondernemen met EEN GOED INGERICHT NETWERK en veilige wifi

Om maximaal te kunnen presteren, moeten u en uw collega’s, klanten én gasten kunnen vertrouwen op veilige, stabiele, betrouwbare data overdracht, óók via Wi-Fi. Kwaliteit staat voor ons daarin voorop en wij dragen zorg voor advies, implementatie, beheer en onderhoud. 

BASISCompoNENTEN van een netwerk: iNFRASTRUCTUUR, BEVEILIGING, internet connectiviteit, INSIGHTS & BEHEER

Wij kunnen met onze oplossingen onderscheid maken in multi-users (kantoren), maar ook flexwerkers en ZZP-ers kunnen wij van veilig en stabiel draadloos internet voorzien.

INFRASTRUCTUUR

De beste combinatie van switches, accesspoints en routers vormen de basis van uw ICT omgeving. U ontvangt hierin van ons een advies op maat, zodat uw dataverkeer optimaal geregeld wordt. Ook een demo behoort tot de mogelijkheden.

BEVEILIGING

Hoe veilig is uw huidige bedrijfsnetwerk en uw wifi? Afhankelijk van uw behoeftes biedt inphos+ verschillende beveiligingsoplossingen.
Zo kunt u rekenen op een stabiel en veilig draadloos netwerk, met voldoende capaciteit om te groeien. Nu en in de toekomst.

UW netwerk klaar voor de toekomst

Gaat u verhuizen of is uw huidige bedrijfsnetwerk aan vervanging of een upgrade toe? Vertel ons uw wensen en wij vinden een passende oplossing.

internet connectiviteit

Zonder internet geen werkend netwerk. Snel, betrouwbaar en veilig internet via glasvezel, xDSL of een 4G verbinding. Er zijn diverse mogelijkheden voor iedere organisatie.

insights & beheer

Hou zelf de controle over uw netwerk of laat uw omgeving beheren en onderhouden door de ervaren ICT specialisten van inphos+ . Zo is de veiligheid van uw netwerk altijd up to date, betrouwbaar en onder controle.

de + van inphos:

Hoogste kwaliteit wifi netwerken van de beste leveranciers
Inzicht en netwerkbeheer uitgevoerd door gecertificeerde professionals
Optimaal beveiligd
altijd up to date

Meer weten?

Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden en opties!

Wellicht is dit ook interessant voor u
Video: ICT als integraal onderdeel van het verhuurconcept bij Interesting Office
Case: C Park Bata: custom made werkplekken met een vleugje nostalgie
Leverancier in beeld: Cisco Meraki