Veilige WiFI voor iedere huurder

Mobiliteit is niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Mensen willen overal kunnen werken, of dit nu vanuit huis, op kantoor of onderweg is. Om maximaal te kunnen presteren, moeten uw huurders én gasten kunnen vertrouwen op veilige, stabiele, betrouwbare data overdracht, ook via wifi. 

veilige en stabiele wifi in bedrijfsverzamelgebouw

iedere huurder een eigen, beveiligd wifi netwerk

Daarom krijgt iedere huurder (onderneming) toegang tot zijn persoonlijke, beveiligde, draadloze netwerk, op basis van een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Alle datacommunicatie op het netwerk wordt versleuteld verzonden en daarmee afgeschermd voor andere gebruikers. De netwerken zelf zijn ook extra beveiligd.

Wij kunnen hierin onderscheid maken in multi-users (kantoren), maar ook flexwerkers en ZZP-ers kunnen wij van veilig en stabiel draadloos internet voorzien.

Verhoog dataveiligheid voor uw huurders door Gastenwifi

Tenslotte wilt u ook uw gasten, en de gasten van uw huurders een prettige internet ervaring geven in uw bedrijfsverzamelpand, zonder daarmee uw huurders risico te laten lopen. Wij richten dan een wifi netwerk in, speciaal voor bezoekers. De beveiliging van dit draadloze netwerk kan op verschillende manieren worden aangeboden. Het is een veilig netwerk waarbij restricties gelden voor internetgebruik. Maar zo biedt u een goede draadloze internettoegang voor iedereen.

DE veilighEID VAN UW netwerk IN KAART

Een veilige, stabiele wifi verbinding voor de gasten en huurders in uw verzamelgebouw is van onmiskenbaar belang. Toch blijkt dit niet altijd goed gewaarborgd. U wilt toch niet geconfronteerd een datalek bij uw huurders door een hack vanwege een onveilig netwerk? Of imagoschade voor u als pandverantwoordelijke?  Geen paniek, wij kunnen vrijblijvend een controle uitvoeren voor uw (toekomstige) pand.

De basis: SNEL en STABIEL internet

Bied toegevoegde waarde: een betrouwbare en snelle glasvezel verbinding is onmisbaar voor ondernemers. Een stabiele en snelle internet verbinding is daarom een must voor uw verhuurconcept.

Wellicht is dit ook interessant voor u:
Video: ICT als integraal onderdeel van het verhuurconcept bij Interesting Office
Leverancier in beeld: Eurofiber
Case: C Park Bata: custom made werkplekken met een vleugje nostalgie