Zie je door de bomen het IT-bos niet meer?

Zie je door de bomen het IT-bos niet meer?

Zie je door de bomen het IT-bos niet meer?

Zie je door de bomen het IT-bos niet meer?
Een andere dienstverleners voor al je IT-zaken… Niet handig. Beter is het om te werken met één all-in dienstverlener. Dat geeft overzicht en inzicht.

Het is niet zo vreemd dat veel ondernemers door de bomen het IT-bos niet meer zien. Er speelt immers veel, het is een dynamische markt die sterk in ontwikkeling is. Hoe haal je uit het enorme aanbod nu de zaken die voor jouw bedrijfsvoering van belang zijn?

Eén aanspreekpunt

Zeker in het MKB kan het IT-landschap behoorlijk versnipperd zijn. Veel MKB’ers maken gebruiken van veel verschillende partijen voor hun diensten: een partij voor het internet, een voor telefonie, een leasecontract voor de printer, een partij voor systeembeheerder. De kosten variëren, er lopen abonnementen en dat zorgt ervoor dat veel ondernemers niet goed weten waar ze voor betalen en of ze het überhaupt nodig hebben. Inphos gelooft in een all-in dienstverlening met één aanspreekpunt. Dat geeft één partner in IT om je doelen te realiseren.

Inzicht geven

Waar de MKB’er behoefte aan heeft, is inzicht in de situatie: wat heb ik, wat betaal ik ervoor en wat ik heb eigenlijk nodig? Dankzij all-in dienstverlening worden kosten transparant en inzichtelijk en ontstaat er zekerheid en garantie van dienstverlening. Het is eenvoudig om afspraken te maken over de verwachtingen rondom respons- en oplostijden zonder onverwachte kosten, omdat er een vaste prijs is afgesproken.

Niet van het kastje naar de muur

Dus: de complete IT-dienstverlening onder één dak. Dat zorgt ook voor een veel betere afstemming van de verschillende IT-onderdelen. Als je met verschillende dienstverleners aparte afspraken maakt, kom je al gauw terecht in het bekende verhaal waarin je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Want wie is waar precies verantwoordelijk voor? Als je document uit de cloud niet geprint wordt, bel je dan het bedrijf waarmee je de printer in een leasecontract hebt? Of de leverancier die zorgt voor de clouddienst? Als je werkt met een all-in leverancier, is duidelijk wie je moet bellen en wie het oplost.

Bepaal je IT-strategie

Nog een voordeel van werken met één IT-partij: het wordt een stuk eenvoudiger om je IT-strategie te bepalen, als onderdeel van waar je als bedrijf naar toe wilt. Om ambities en plannen waar te maken, moet wel de IT-omgeving daar zo goed mogelijk op afgestemd zijn. In die omgeving moeten in de digitale transformatie soms dingen omgebouwd worden. Dat vraagt om investeringen. Door lange termijnverbintenissen aan te gaan, verlaag je de drempel om die investeringen te doen door ze terug te brengen naar een maandbedrag. Dan maak je kosten en transitie inzichtelijk en overzichtelijk. Door te werken met een vast maandbedrag zijn de gemaakte keuzes ook werkelijk strategische en passende keuzes, geen keuzes op basis van kosten.

Meer weten?

We vertellen graag alles over onze dienstverlening. Neem gerust contact met ons op!

GRATIS Module: Hoe ‘security aware’ bent u?

Denkt u nu, dit is ook interessant voor mijn organisatie en wilt u meer weten over het belang van security awareness? Wilt u op een laagdrempelige manier meer inzicht krijgen in de risico’s en consequenties van menselijk handelen? Informeer dan naar onze security awareness demo!

Inphos security oplossingen: Complete beveiliging, op elk gebied

Wij helpen organisaties met hun digitale transformatie door het creëren van een moderne, op cloud gebaseerde ICT-omgeving. Een werkplek die gericht is op de standaarden van nu, maar ook flexibel en aanpasbaar is ten aanzien van toekomstige ontwikkelingen. Hierin staat een optimale afstemming tussen slim samenwerken en de juiste beveiliging centraal. Wij bieden oplossingen waarmee medewerkers sneller, makkelijker en veiliger kunnen samenwerken. Daarbij zetten wij in op securitymaatregelen die gebaseerd zijn op drie pijlers: de techniek, proces maar bovenal de mens. Wij nemen onze klanten daarin bij de hand en begeleiden hen in hun route naar het bedrijf van de toekomst, in een tempo dat past bij de klant.
Wellicht is dit ook interessant voor u:
ICT beveiligingsbeleid als basis voor technische ict maatregelen
E-mail gehackt! Wat nu?
Schaduw ICT: Hoe ga je daar als bedrijf mee om?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *